Stranice
RssFacebook
Kategorije

Objavljeno 21. studenoga 2013. | Natječaji

Novi natječaj za grad Zagreb

moj-firtl-logo

Kako bi potaknula građane i građanke grada Zagreba na aktivno sudjelovanje u društvenom razvoju i oblikovanju identiteta njihovih gradskih četvrti, oslanjajući se na vrijednosti koje promičemo; djelovanje za opće dobro, solidarnost, odgovornost i ravnopravnost, Zaklada Zamah dana 21.11.2013. objavljuje natječaj „Moj firtl“. Natječaj “Moj firtl” osmišljen je kao podrška idejama koje se temelje na suradnji i solidarnosti, te onim idejama koje rješavaju konkretne probleme i afirmiraju pozitivne vrijednosti lokalne zajednice s namjerom razvoja filantropije. Natječaj je otvoren tijekom cijele godine, a namijenjen je udrugama, klubovima i sl. sa sjedištem u gradu Zagrebu te građanima i građankama grada Zagreba organiziranima preko mjesnih odbora ili vijeća gradskih četvrti grada Zagreba. Za sva detaljna pitanja u vezi sa slanjem prijave i provedbom projekata otvorena je adresa mojfirtl@zamah.hr.

 

Zajedno bumo peneze iskali i firtle rihtali, a grad bu postal kak se šika!

Natječajna dokumentacija:

1 komentar

 1. Jako lijpa i korisna ideja koja će ljudima omogućiti da se osjećaju korisnoi poboljšaju međusobnu komunikaciju.
  Mi koji radimo u turističkim zajednicama (isto smo neprofitni sektor) osjećamo i u našem poslu koliko je za neki projkez i njegovu realizaciju važna međusobna suradnja, u tom smislu podržavamo ovakve ideje koje koje u konačnici pridonose ljepšem i zanimljivijem izgledu našeg okoliša.
  Vrijednost projketa je u njegovo dobro osmišljenom konceptu koji je fokusiran na konkretne probleme zajednica.
  Nadam se da će ova ideja potaknuti gradske četvrti i mjesne odbore na ovakve inicijative i u drugim gradovima Hrvatske .

  Puno uspjeha želim

  Dina Begić
  Turistička zajednica Karlovačke županije.

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *