Stranice
RssFacebook
Kategorije

Objavljeno 12. siječnja 2022. | Aktivni u zajednici, Novosti

‘Aktivni u zajednici’ 2022

U okviru programske suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, Zaklada Zamah i u 2022. godini nastavlja s provođenjem programa „Aktivni u zajednici”.

Već petu godinu za redom ostvarujemo uspješnu suradnju sa onim udrugama i institucijama koje su prepoznale puni potencijal našeg programa.

Ako vam je želja da se vaša organizacija poveže s ljudima u zajednici, ako imate ambiciju pretvoriti svoju udrugu u ozbiljnu i učinkovitu organizaciju, ako želite postati nositelji pozitivnih pomaka u svojim gradovima i selima, onda je ovo program za Vas!

U protekloj godini smo: planirali  i organizirali dobrotvorne evente; provodili smo kampanje i akcije za djecu i odrasle s posebnim potrebama; pomagali smo organizacijama razviti strateške planove te planove za namicanje sredstava; pomagali udrugama da u izazovno i teško doba pandemije budu svojim zajednicama oslonac; smišljali smo nove zanimljive projekte i još puno puno toga. Organizacije su iz ovog iskustva izašle financijski i organizacijski ojačane, polako, ali sigurno gradile su svoju ulogu lidera u zajednici, ukazivale su na goruće probleme svojih zajednica te nudile rješenja. Kroz različite kampanje i događanja, organizacije su bile vezivno tkivo među svojim sugrađanima.

U razdoblju od 1. siječnja 2022. do 31. prosinca 2022. Zaklada Zamah otvorit će novi krug suradnje u 10 lokalnih zajednica s područja 5 županija (Zagrebačka, Bjelovarsko-bilogorska, Koprivničko-križevačka, Varaždinska i Međimurska). S 10 odabranih organizacija, nakon procjene potreba i uvida u njihove kapacitete i potencijale, radit ćemo na njihovom financijskom i organizacijskom osnaživanju, razvoju kulture davanja te na provedbi društvenih programa u zajednicama.

VAŠ interes za sudjelovanje u programu „Aktivni u zajednici” možete ostvariti tako da popunite pristupnicu i pošaljete ju na roko@zamah.hr

https://www.zamah.hr/wp-content/uploads/2022/01/Pristupnica-2022-1.doc .

Nakon procjene kvalitete svih pristiglih prijava, Zaklada Zamah poslat će svim prijaviteljima odluku o programskoj suradnji.

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *