Stranice
RssFacebook
Kategorije

Objavljeno 07. siječnja 2024. | Aktivni u zajednici

AKTIVNI U ZAJEDNICI  2024

U okviru programske suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, Zaklada Zamah provodi program “Aktivni u zajednici” i nastavit će ga provoditi i u 2024. godini. Već sedam godina uspješno surađujemo s organizacijama civilnoga društva, školama, knjižnicama i institucijama koje su prepoznale potencijal programa.

Ako ste uočili potrebu za jačanjem organizacijskih sposobnosti, želite ostvariti veći utjecaj u lokalnoj zajednici, organizirati događaje ili se povezati s poslovnim sektorom, težite postati nositelj pozitivnih promjena u svojoj zajednici, onda je ovaj program idealan za vas!

U protekloj godini smo provodili niz aktivnosti, uključujući planiranje i organiziranje dobrotvornih događaja, kampanje i akcije za djecu i odrasle s posebnim potrebama, pomoć u razvoju strateških planova i planova za prikupljanje sredstava, podršku udrugama tijekom izazovnog razdoblja pandemije te smišljanje novih projekata. Kroz ovo iskustvo, organizacije su postale financijski i organizacijski snažnije, izgrađivale su vodeću ulogu u zajednici, identificirale goruće probleme te nudile rješenja. Organizacije su postale poveznica među sugrađanima kroz kampanje i događanja.

 U razdoblju od 1. siječnja 2024. do 31. prosinca 2024., Zaklada Zamah otvoriti će novi krug suradnje s 10 lokalnih zajednica iz 5 županija (Zagrebačka, Bjelovarsko-bilogorska, Koprivničko-križevačka, Varaždinska i Međimurska).

Nakon procjene potreba, kapaciteta i potencijala odabranih organizacija i/ili instituacija, raditi ćemo na njihovom financijskom i organizacijskom osnaživanju, razvijanju kulture darivanja te provođenju društvenih programa u zajednicama. Ako želite sudjelovati u programu “Aktivni u zajednici”, do kraja siječnja 2024 godine možete ispuniti pristupnicu i poslati je na zamah@zamah.hr.

 Nakon procjene svih prijava, Zaklada Zamah će svim prijaviteljima poslati odluku o programskoj suradnji. Pristupnicu možete pronaći na sljedećem linku:

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem elektrnoske pošte zamah@zamah.hr ili info@zamah.hr

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *