Stranice
RssFacebook
Kategorije

Objavljeno 21. prosinca 2015. | Filantropija, Novosti

#DarujmoPosjet

Daleko od blagdanskog blještavila, ukrasa, lampica i sjajnih poklona, u polumraku vlastite osamljenosti žive brojni naši bližnji, kojima je za sreću ponekad dovoljno samo malo našeg vremena i naša blizina. Donesimo promjenu, donesimo svjetlo, darujmo posjet!

Zaklada Zamah u suradnji s agencijom Innovo DDB, uz podršku farmaceutske tvrtke Pfizer, pokrenula je akciju kojom želi istaknuti važnost brige za starije koji su sve veći dio naše populacije – prema popisu stanovništva iz 2011. godine, broj osoba starih 65 i više godina u Hrvatskoj čini 17,7 % ukupne populacije, a osoba starijih od 60 godina čak 24 %. Među njima su brojni osamljeni, tužni, na rubu siromaštva, koji ne osjećaju blagdanski ugođaj. Donesimo promjenu, darujmo posjet! Posjet koji ne znači samo ugodno iznenađenje, nego pobuđuje i osjećaj poštovanja, vrijednosti, prihvaćanja.

Podijelite više vremena sa svojim starijim prijateljima, rođacima, susjedima, poznanicima, a svoje iskustvo podijelite s javnošću na našoj Facebook stranici koristeći #DarujmoPosjet, kako bi akcija dospjela do što većeg broja ljudi i unijela svjetlo i veselje u što više srca starijih osoba.

Na akciju zajedno potaknimo i najmlađe! Darujmo bliskost i toplinu, darujmo svoje vrijeme, #DarujmoPosjet!

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *