Stranice
RssFacebook
Kategorije

Objavljeno 10. ožujka 2021. | Novosti

Gradi se novi prostor na otvorenom u Čazmi

Ovih dana započela je izgradnja paviljona u Čazmi koji će biti novo mjesto za okupljanje mladih i ostalih građana te posjetitelja tijekom cijele godine.

Riječ je o paviljonu u kojem će se moći družiti i organizirati razne aktivnosti na otvorenom. Tako će se u paviljonu moći organizirati nastava na otvorenom, edukativne radionice, koncerti, konferencije, događanja ili pak projekcije filmova.

Paviljon je namijenjen svim zainteresiranim građanima, udrugama, sportskim klubovima, roditeljima, djeci i ostalim posjetiteljima. Smješten je na sajmištu u Čazmi, a služit će kao natkriveni prostor za razna okupljanja za mlade na otvorenom kroz cijelu godinu. Izgradnjom paviljona unaprijedit će se kvaliteta života građana jer će proširiti mogućnosti provođenja vremena na otvorenom.

Izgradnja paviljona odvija se u okviru projekta Regionalne zaklade za lokalni razvoj „Zamah“ – „Sigurni prostor u zajednici/Rješenja za djecu i mlade u novim društvenim okolnostima“, a u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Čazma i Gradom Čazmom.

Projekt „Sigurni prostor u zajednici/Rješenja za djecu i mlade u novim društvenim okolnostima“ provodi se u sklopu programa Global Challenges Local Solutions financiranog od strane Academy for the Development of Philanthropy in Poland. Razdoblje provedbe projekta je od listopada 2020. do travnja 2021. godine. [Fotografije: Grad Čazma]

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *