Stranice
RssFacebook
Kategorije

Objavljeno 01. listopada 2021. | Novosti

Gradimo i radimo

„Gradimo i radimo“ – kampanja za pomoć obiteljima na potresom pogođenom području Banije

Zaklada Zamah je u sklopu Tjedna filantropije 2021. pokrenula kampanju pod nazivom „Gradimo i radimo“ kojom će se izravno pomoći obiteljima na potresom pogođenom području Sisačko-moslavačke županije.

Cilj kampanje je prikupiti novčana sredstva i donacije (primarno građevinski materijal, pokućstvo i sl.) kako bi se ljudima na Baniji omogućio što normalniji život pred nadolazeću jesen i zimu. Sve donacije bit će namijenjene obiteljima koje su najviše u potrebi, a u svrhu obnove i opremanja njihovih životnih prostora.

Zaklada Zamah poziva sve zainteresirane građane, tvrtke i medije da se uključe i svojim donacijama pomognu obiteljima na potresom pogođenim područjima Banije. Pomoć i podrška sviju nas prijeko je potrebna kako bismo zajedno prevladali ove izazove te najugroženijim obiteljima pružili podršku u nadolazećem razdoblju.

U sklopu Tjedna filantropije posebnu pozornost dali smo dobrovoljnom radu. U tu svrhu pozivamo sve one koji se žele priključiti našem radu u selima na Baniji. Osim ljudima koji žive u nehumanim uvjetima, vašim radom pomoći ćemo i životinjama od kojih veći broj nema kuda i nije sigurno na koji način će preživjeti nadolazeću zimu. Sve volontere pozivamo da nam se slobodno jave na e-mail: zamah@zamah.hr.

Zaklada Zamah djeluje na potresom pogođenom području od 29.12.2021. i prepoznati smo kao organizacija koja je među rijetkim ostala i intenzivno radi u pomoći ljudima. Do sada smo proveli zbrinjavanje većeg broja stradalnika, izvršili brojne popravke oštećenih stambenih objekata, izgradili tri štale i nekoliko kokošinjaca, pružili ljudima hitnu pomoć u vidu donacije obuće i odjeće, električnih i uljnih radijatora, deka, hrane, klima uređaja, kuhinja, vrata i prozora.

Jedna od glavnih okosnica našeg rada je potpuna transparentnost, stoga ćete u bilo kojem trenutku imati na uvid sve informacije vezane za vašu donaciju (lokacija, stanje, fotografije). Zalažemo se za dostojanstvo svakog čovjeka, a odnose sa svojim partnerima i poslovnim suradnicima temeljimo na međusobnom poštovanju i povjerenju.

Vjerujemo da ćemo u suradnji s Vama pomoći još nekoliko obitelji na potresom pogođenom području.

Donirajte na Žiro račun Zaklade Zamah otvoren pri Zagrebačkoj banci IBAN: HR6323600001101930294, s naznakom „Gradimo i radimo“.

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *