Stranice
RssFacebook
Kategorije

Objavljeno 12. svibnja 2022. | Novosti

Novi projekt: „Sedamnaest zvijezda održivog razvoja“.

U okviru financijske potpore od poljske zaklade Academy for the Development of Philanthropy kroz program Global Chalenges Local Solutions, Zaklada Zamah započela je s provedbom projekta „Sedamnaest zvijezda održivog razvoja“.

Projekt je usmjeren ka jačanju svijesti o primjenjivosti ciljeva održivoga razvoja kroz aktiviranje kapaciteta  dionika u lokalnim zajednicama s učinkom na poboljšanja uvjeta življenja. Aktivnosti provoditi će se u 5 odabranih lokalnih zajednica, u kojima će se kroz suradnju sa lokalnom samoupravom, partnerstvu sa jednom ili više organizacija civilnoga društva i predstavnicima poslovnoga sektora aktivno raditi na praktičnom usvajanju jednog ili više ciljeva održivoga razvoja.

Umjetnost, Kreativnost, Održivost: U okviru projekta između ostalih aktivnosti, različiti umjetnici  kroz umjetničke radove predstaviti će svih 17 ciljeva održivoga razvoja. Izložba radova koji sa značajnom simbolikom predstavljaju elemente održivoga razvoja biti će u svakoj od 5 zajednica; Sisak, Varaždin, Križevci, Vrbovec i Zelina,  izloženi u javnosti na za to adekvatnom otvorenom prostoru. Nešto više o projektu možete vidjeti u Sažetak projekta

Funded by the C.S. Mott Foundation under the Global Challenges Local Solutions Program run by the Academy for the Development of Philanthropy in Poland”

  

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *