Stranice
RssFacebook
Kategorije

Objavljeno 28. travnja 2021. | Novosti

Svečano otvoren paviljon u Čazmi

U okviru projekta Zaklade za lokalni razvoj „Zamah“ – „Sigurni prostor u zajednici/Rješenja za djecu i mlade u novim društvenim okolnostima“, i u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Čazma i Gradom Čazmom, danas smo svečano otvorili paviljon u Čazmi koji će biti novo mjesto za okupljanje mladih i ostalih građana te posjetitelja tijekom cijele godine.

Svečanom otvorenju prisustvovali su gradonačelnik Dinko Pirak, upravitelj Zaklade Zamah Drago Vručinić, predsjednica DND Čazma Ivana Popilovski te djeca iz DV Pčelica, koja su razveselila okupljene otpjevavši im prigodne pjesme.

Paviljon je namijenjen svim zainteresiranim građanima, udrugama, sportskim klubovima, roditeljima, djeci i ostalim posjetiteljima. Smješten je na sajmištu u Čazmi, a služi kao natkriveni prostor za razna okupljanja za mlade na otvorenom kroz cijelu godinu.

U paviljonu će se moći družiti i organizirati razne aktivnosti na otvorenom: nastava na otvorenom, edukativne radionice, koncerti, konferencije, događanja ili pak projekcije filmova.

Projekt „Sigurni prostor u zajednici/Rješenja za djecu i mlade u novim društvenim okolnostima“ provodi se u sklopu programa Global Challenges Local Solutions financiranog od strane Academy for the Development of Philanthropy in Poland.

Kako nam je bilo na otvorenju paviljona možete pogledati u galeriji.

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *