Stranice
RssFacebook
Kategorije

Objavljeno 11. prosinca 2014. | Novosti

Tihana Kunštek, dobrotvorka 2014. godine!

 

tihana-portret

 

Povjerenstvo za dodjelu nagrade ‘Josipa Vancaš – dobrotvorka godine’ utvrdilo je nakon uvida u rezultate internetskog glasovanja da je od ukupnog broja glasova (4127) najviše glasova (931) dobila kandidatkinja Tihana Kunštek iz Zagreba.

Tihana Kunštek dobrotvorka je koja se svakodnevno trudi svijet učiniti boljim mjestom – i to ne samo u jednoj udruzi ili jednom području djelovanja.

Suočena s problemom neplodnosti i brojnim bezuspješnim pokušajima potpomognute oplodnje, Tihana je neumorna aktivistica, a dvije je godine bila i predsjednica Udruge pacijenata s problemom neplodnosti BETA. Svoju je osobnu životnu tragediju, gubitak djeteta u 39. tjednu trudnoće, zabilježila u knjizi „Rekvijem za Lauru“ 2012. godine kako bi svojim iskustvom pomogla drugim parovima suočenima s tako strašnim gubitkom, a sav je prihod od prodaje knjige donirala u humanitarne svrhe.
Od 2011. godine volontira u grupi Facebook humanitarci i jedna je od osnivačica i voditeljica istoimene udruge koja Zagrepčanima u teškoj financijskoj situaciji pomaže donacijama hrane i higijenskih potrepština – redovito, tijekom cijele godine. Osmislila je Malu školu volonterstva s kojom osnovnoškolce educira o filantropiji i dobrotvorstvu. Surađuje i s udrugama koje se brinu o napuštenim životinjama.
Osim konkretnoga, svakodnevnoga rada u svim udrugama, organizacijama i grupama u kojima je aktivna, Tihana svojim optimizmom, osmijehom i predanošću sve u svojoj okolini motivira i potiče na uključivanje u mrežu dobrih djela koju je vješto i golemom ljubavlju isplela.

Čestitamo!

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *