Stranice
RssFacebook
Kategorije

Objavljeno 23. rujna 2021. | Novosti

Započeo E-tečaj ‘Održivi razvoj u praksi’

U sklopu projekta Erasmus+ ‘Creative Youth for Sustainable Environment’ Zaklada Zamah zajedno sa tri partnera iz Španjolske, Češke i Italije pokrenula je e-tečaj za mlade pod nazivom ‘Održivi razvoj u praksi’.

Kao civilizacija se suočavamo sa rapidnim klimatskim promjenama, gubitkom biljnog i životinjskog svijeta, nedostatkom hrane i drugim izazovima. Održivi razvoj i prakse proizašle iz teoretskih temelja održivog razvoja predstavljaju odgovor na navedene izazove. Kao pojedinci i kao zajednica imamo priliku stvoriti za sebe novi put kojim ćemo zaštititi planet i osigurati budućnost generacijama koje dolaze. Upravo takvim putem kročimo kroz obrazovanje mladih.

U sklopu tečaja mladi imaju priliku od stručnjaka iz područja održivog razvoja naučiti više o specifičnim održivim praksama. Tečaj se sastoji od 4 edukativna modula:

-Provedba okolišnih kampanja

-Održivi turizam

-Održiva poljoprivreda u urbanim sredinama

-Poslovna primjena održive poljoprivrede/ ponuda i potražnja

Tečaj se odvija na platformi za e-učenje MOD. Prvi ciklus tečaja traje od 20. rujna 2021. do 1. studenog 2021. Svi zainteresirani polaznici tečaja u tom razdoblju imaju priliku položiti testove te steći službene certifikate. Jezik tečaja je engleski.

Sva uputstva vezana za upis na tečaj, korištenje edukativnih materijala te za proces stjecanja certifikata možete pronaći niže u Vodiču kroz e-tečaj

https://www.zamah.hr/wp-content/uploads/2021/09/Vodic-kroz-e-tecaj-3.pdf

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *